Say yes to new adventures
 
Egentligen skulle jag bara in till Lagerhaus och köpa 2 koppar á 19 kr, för vi ska nämligen måla porslin imorgon på jobbet. Jag tänkte skriva "It takes a big heart to teach little minds" och mitt namn och ha som jobbkopp. Kändes lite mysigt. När jag väl var inne på Lagerhaus råkade jag se dessa tre böcker ovan som fick följa med hem.
 
En bok där man kortfattat sammanfattar sin dag, en bok som peppar, ger dig utmaningar och får dig att tänka positivt om din dag och din morgondag. Kunde inte låta bli den så den fick såklart hänga med hem. Sedan hittade jag en söt anteckningsbok och en almanacka!
 
Till höstterminen börjar jag ju ett nytt jobb och då tänkte jag att jag ville ha lite fina nya prylar som peppar. Vet inte hur det är på kontoret, men jag tror vi har varsitt skrivbord, så då tänkte jag även piffa till det med andra fina kontorssaker... man blir ju så himla mycket kreativare med fina saker runt sig... eller hur? ;)
 
Föräldrarna vet inte ännu att jag har bytt tjänst, så det kändes lite hemskt när en förälder tog ut mig till hallen idag och kollade på mig och sen utbrast med tårtar i ögonen "Jag måste bara säga det här, jag vill tacka dig för att du är så lugn, snäll och fin. Jag blir så rörd. Som förälder betyder det så mycket!".
 
Jag blev paff, rörd och fattade ingenting så jag svarade "Nämen oj, åh vad du är fin". Jag visste inte alls hur jag skulle uttrycka mig ha ha. Man blir så glad när någon visar uppskattning så, det är då man vet att man har hamnat rätt i yrkesvalet :). Och sen att man får alla tjänster man söker (bristyrke) och att lönen är så bra *ta i trä* gör heller inte saken sämre! Men gud vad jag kommer saknar precis ALLA elever på denna skola. Blir typ tårögd. Nu håller jag bara tummarna att mitt nya arbetslag är toppen, har inte träffat det ännu <3
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress