Terminstart
Kavaj Morris Sthlm / Väska Mango / Ballerina Zara / Örhängen Celtini
 
En dagens <3. Idag hade vi kursintroduktion & gick igenom uppgifterna som vi har under vår kommande (& allra sista) VFU. Iihhh. Det är typ skräckblandad förtjusning över det hela. Jag känner mig långt ifrån "klar" samtidigt som jag faktiskt är ganska urless på att plugga nu ;). Vet inte riktigt om jag är redo för 8 h jobb dock haha, blir man någonsin det?
 
Sedan är jag sjukt, sjukt, sjukt nervös inför Oslo, jag hoppas verkligen att vi kommer trivas som fisken i vattnet där. Vi kommer att bo i St. Hanshaugen som känns som ett rätt mysigt område, mer än så har jag inte utforskat Norge ännu, men vi tänkte gå bananas alla lediga helger & upptäcka allt som finns att upptäcka. Oslo känns som en blandning mellan Stockholm & Paris :).
 
Fikade även med Johanna en snabbis under min håltimme idag, två flugor i en smäll, supermysigt även om det kanske var jag som babblade mest :D. Borde egentligen packa nu men jag sitter & glor på Idol, chark-killen från Norrlands röst var ju helt magisk :).
 
Vet inte vad jag tycker om den nya Idol-juryn, känner inte att det är någon kemi, de bara sågar & hånar mest. Eller var det bara under detta program? Sjukt tråkig!
Höstnytt
Sänggavel här
Venezia taklampa i mässing här
Skene lyxsänggavel här
Fåtölj Palma här
Lara 3-sits soffa här
Ellos Home 2-sits soffa här
Sammetspall här
Ljusstake Minoo här
 
Webbshopparna & butikerna har börjat att fylla på med en massa höstnyheter, här ovan är mina favoriter. Mässing & sammet verkar hålla kvar (inte mig emot) denna höst också <3. Himla lyxigt!