Frukostbricka
 
Bildregn på min fantastiskt fina frukostbricka från Syster Lycklig (det finns två brickor kvar i webbshoppen). Otroligt prisvärd & jag tycker den är hur fin som helst. Kan inte vara nöjdare!
Mina drömmars stol!
 
 
Jag har hittat mina drömmars stol! Den kommer från BVN Design & jag måste bara ha dessa som köksstolar. De finns i en mängd olika kulörer. Så fullkomligt fantastiskt vackra! Behöver inte leta längre. Dessa SKA jag bara ha! Som tur är bor jag just nu litet, så jag behöver ju endast två ;). Bra för plånboken med andra ord hihi.
 
Idag har jag bara suttit och skrivit på min PYT (hemtenta) & nu sitter jag & väntar på att mitt hår ska självtorka efter duschen. Sen tänkte jag promenera iväg & hämta en sängbricka som jag har beställt hos Syster Lycklig (den är också i guld & rosa haha). Hoppas verkligen att den är snygg i verkligheten, annars tänkte jag spraymåla den :). Det bästa jag vet är nämligen frukost i sängen!!! & jag har länge letat efter en vacker sängbricka :)
 
Jag har förresten börjat sova väldigt dåligt. Detta är inte likt mig som annars sover som en stock. Det började med några nätter i Oslo, precis innan vi skulle åka hem sen har det bara fortsatt. Jag drömmer inte mardrömmar eller liknande, jag vaknar bara upp på natten med en känsla av att jag inte har sovit någonting. Vet inte om det är för att jag alltid håller på med någon form av teknik (dator, ipad eller mobil) precis innan jag ska sova? Hoppas att jag börjar sova bra snart i alla fall, för snart börjar mitt C-uppsatsskrivande & då har jag inte tid att vara trött :).
Wallingatan 16
 
Denna tuffa tvårummare förmedlas just nu via Bosthlm fastighetsförmedling! Som vanligt förälskar jag mig lite extra i de vackra tidstypiska trägolven & fönsterna (1870-tal!). Fler bilder & fakta om lägenheten här.