Morning Haze
 
Måste tipsa om att apoteket just nu har 30% på ekologisk hudvård, bland annat på dessa nyheter från Urtekram "Morning Haze" samt på märket Apolosophy. Jag köpte denna deo från Urtekram samt den här dagkrämen & denna rengöringsmousse från Apolosphy idag. Jag skulle vilja testa några fler produkter från Morning Haze serien nu när den är på kampanj :). Jag älskar förpackningarna, de är så eleganta & lyxiga!
Flemminggatan 49
 
I skrivandes stund håller jag på att beställa hem lite mat från Mathem. Efter att man har beställt hem mat därifrån en gång så vill man alltid det i fortsättningen också ;). Det enda dåliga är att dom inte verkar leverera snittblommor, det hade jag önskat :).
 
Efter det tänkte jag städa upp lite här hemma & tvätta. Som lön för mödan tänkte jag sedan gå & köpa mig några pioner <3
Wedding part 2
Tärnbuketter & bröllopsbuketten
- en tärna <3
Dukningen som gick i vitt & rosa
Sånghäfte & meny
Sånghäftet
Polaroidhörnan / gästboken
Bröllopstårtan som Sofia gjorde (understa lagret glutenfri & laktosfri) <3 <3 <3
 
Jag tog tyvärr inte så många bilder under kvällen, då jag inte kunde bära på systemkameran. Detta är alltså det jag hade i mobilkameran :). Fotograferandet skötte istället Alexander under iprincip hela kvällen. En proffsfotograf tog även lite tärnbilder på oss fyra efter vigseln, så jag hoppas att de bilderna blev lite bättre än de jag lyckades skrapa ihop :).
 
Världens finaste bröllop med universums kanske finaste brudpar...