Odd Molly goes skidkläder!
 
 
Imorse när jag vaknade såg jag årets första snöflingor, även om snön direkt smälte :). Passande nog låg även denna kollektion i min inkorg. Denna säsong har alltså Odd Molly valt att satsa på en skidkollektion. Dessa plagg ovan finns i en mängd olika kulörer och även mönster. Jag blev lite extra förtjust i undertröjan längst upp. Hur söt är den då inte? Kommer jag köpa något från denna skidkollektion så blir det garanterat den vita söta tröjan :)!
 
Idag när jag kom hem så var jag sååå sötsugen (kom på i efterhand att det var för att jag inte ätit lunch) haha. Så jag blev extremt illamående. Bestämde mig i alla fall för att baka kokostoppar, går ju på fem röda. Kommer dock dröja ett bra tag tills jag bakar igen haha. Jag förstår inte hur jag kan bli sötsugen när jag inte gillar socker! Blir så illamående direkt.
Girl crush
 
 

"Oh let´s say it 
They´re building walls around us now 
Oh let´s say it 
They´re building walls around us now 

It seems that I fell out of luck into the 
Outstretched arms of fuck up, I know 
It seems that I fell out of luck into the 
Outstretched arms of fuck up, I know"

Drömspegeln
 
Denna spegel har jag bloggat om förut, den är helt underbar och kommer från Gynning Design. Detta är en utav mina drömprylar och jag måste bara ha den! Vill att den ska hänga ovanför mitt skåp i hallen. Jag har dock enbart hittat den hos rumeriet.se, där den tyvärr är slutsåld (det står dock att den ska komma in i nov/dec).
 
Är det någon som vet om den säljs någon annanstans? Inte ens på Gynning Designs egna hemsida finns den. Jättekonstigt! Hjälp mig gärna :)
 
Edit: Jag hittade den själv nu hos Royal Design. Det sades nämligen först att den inte skulle säljas i så många exemplar, men det verkar som att det inte riktigt stämmer :). Denna ska jag köpa av decemberlönen, då även Royal Design har 10% studentrabatt, som hittat <3. Tips, tips!