Skeppargatan 80
 
Det var länge sedan jag scanade av Hemnet efter vackra objekt... Det här är nog denna veckas allra finaste hemnetspan! Vill ju bara kopiera allt rakt av. Jordnära toner är grejen :)
Sequin
 
Den här klänningen beställde jag precis hem. EN potentiell klänning till Heddas bröllop i maj! Sitter den lika bra på mig är den ju helt oerhört bedårande.
 
Annars har jag lyxat till det idag med att plocka och färga bryn och fransar <3. Nu är jag helt slut som artist efter en halv dag med eleverna efter påskledigheten haha. Tänkte ta en power nap!
 
 
Råkade även klicka hem denna skönhet. Den påminner vääääldigt mycket om min examensklänning (som ser ut såhär fast är hellång) men denna har öppen rygg och en betydligt bättre längd på just mig. Älskade verkligen min examensklänning, så denna kanske också kan vara en potentiell klänning till bröllopet? Håller tummarna att någon av dem ovan passar på mig (helst båda hihi).
 
Om någon är sugen på en långklänning så tänkte jag sälja min vackra examensklänning! Iochmed att jag snart nästan har två likadana. Hojta till isåfall innan jag lägger upp den på Tradera :)
Blått är flott!
 
Idag när jag vaknade kunde jag inte gå, knappt sätta mig upp ur sängen. Kändes som ryggskott! Sjukskrev mig från jobbet och ringde 1177, husläkaren och rygg akuten. Slutade med att jag fick en akuttid hos en naprapat på rygg akuten, där knäckte han min rygg, gav mig massage m.m. Tydligen hade jag blivit "böjd" åt vänster. Antingen ramlat eller lyft något tokigt åt det hållet. Så ska äta smärtstillande i ett par dagar nu och hoppas att allt knäckande gjorde susen :).
 
Dessa två klänningar fyndade jag hos ASOS idag, 480 kr för båda två inklusive frakt. Så 240 kr styck är dem väl allt värda om dem sitter som en smäck? Dock är det en bröllopsklänning (gäst) som jag egentligen är ute efter, men inte hittat någon jag fallit pladask för ännu! Börjar dock bli lite bråttom :)